Baddräkt och tankini i sommar

Det börjar dra ihop sig till avslutning och vädret är fortfarande inte direkt lysande. Runt 13 grader och rätt mulet. Fy vad trist. Hoppas verkligen att barnen får fint väder på skolavslutningen i alla fall.

c27_tk_sr_front-1baddräktSjälv måste jag gömma magen från solen under ett år nu efter operationen för att inte få fula ärr. Den här gången sitter ärren såpass högt upp att de inte täcks av bikinitrosor, så det blir baddräkt för min del för första gången sedan början av 90-talet, om nu solen behagar komma fram någon gång. Jag har dessutom köpt en tankini som täcker magen. Vet inte riktigt vad jag tycker om dem egentligen, men har hört att de har klara fördelar eftersom de dels torkar väldigt snabbt och dels inte ger så mycket ränder eftersom de släpper igenom solen bättre än vanligt baddräktsmaterial (vilket i och för sig inte är positivt i just mitt fall).

Jag ber om ursäkt för att det är så få bilder på bloggen numer, men jag har inget direkt kul att ta på. Sitter i ett mer eller mindre tomt hus med en massa fyllda lådor runt mig. Snart blir det dock ändring när vi flyttar in i lägenheten i Linné över sommaren. Och innan man vet ordet av har augusti kommit och vi kommer äntligen på plats i Fuengirola. Då kommer jag återta rapporteringen om hur det är att bo som svensk mamma i Spanien. Lovar.

 

3 reaktioner på ”Baddräkt och tankini i sommar

 1. Hej Linnéa
  Toppen att du mår bättre och är hemma igen.
  Jag köpte förra året – på Ellos – ett helt set med Tankini, BH, Byxor och Strandkjol – i ett material som torkar snabbt, men inte släpper in särskilt mycket sol: http://www.ellos.se/ellos-beachwear/tankini-i-balconettemodell/415227?Ns=RankValue3|1&Nao=32&selArt=120127&pr=0C1B2S3T

  Gå in och titta på dessa, det kan ju vara ett alternativ av den lite billigare modellen.
  Jag har en mage full av ränder efter första graviditeten som jag ibland vill dölja. Men i mindre sammanhang spelar det ingen roll – det är min mage – med en historia.

  Hoppas ni får en bra tid här i Sverige – med skolavslutning och Midsommarfirande – innan ni åker till er drömtillvaro i Spanien. Önskar Er/Dig allt väl och är lite avundsjuk över att du gör detta i en tid som för mig för länge sedan passerat. Gissa om jag är full av beundran över ditt mod, din vilja och beslutsamhet.

  Det kommer att gå alldeles utmärkt och ni kommer att stortrivas! Jag kommer att längta efter nästa inlägg och särskilt de du kommer att skriva efter att ni ”landat” i Spanien.

  Varma SommarHälsningar
  Christine

  1. Tack för tipset och för dina uppmuntrande ord, jag blir så glad!
   Önskar dig en underbar sommar och jag lovar att återkomma med mer Spanienrelaterade inlägg snart!

   Kram Linnéa

   1. Hej Linnéa

    Jo, jag glömde….. för att skydda nya ärr från både ”stretch” och sol fick jag rekommendationen att använda Micropore kirurgtejp. Först flera månader efter operationen (mitt knä) för att ”hålla ihop” men sedan också för att skydda mot solen den första sommaren. Den finns på nästan alla apotek. Prova den!

    Kram
    Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.