Julklappstips och bästa arbetsplatsen

Snart är det jul och jag vill självklart tipsa om att köpa mina böcker i julklapp. De finns i de flesta nätbutiker, tex Adlibris. Man kan också köpa direkt via förlaget.

När man jobbar med att skriva så som jag gör är det viktigt att hitta en bra arbetsmiljö. Jag har testat det mesta, skrivbordet i min lilla arbetshörna hemma, soffan, köket och på bibliotek. Men det ställe jag skriver allra bäst på är på det übertrevliga lilla caféet i Sannegårdshamnet, Café Elena. Egentligen borde jag väl inte skriva om det och riskera att min favoritplats i soffan längst mot väggen med gångbron över älven precis utanför fönstret är upptagen när jag kommer nästa gång, men jag kan inte låta bli att hylla dem. Jag skulle kunna utnämna mig själv till en professional coffee house visitor, jag älskar caféer, men aldrig har jag känt mig så välkommen och omhuldad som jag gör hos Elena. Jag har caféet och dess underbart varmhjärtade och driftiga eldsjälar till personal att tacka för att jag får så mycket gjort med manusen just nu, de förtjänar att omnämnas i eftertexterna på min nya roman.

Man skall ära de som äras bör brukar man ju säga (maken tycker att jag uttrycker mig galet stenålders ibland, men jag älskar de där lite äldre uttrycken. De får mig att minnas min morfar, en älskad och mycket saknad klok man) och nu har jag hyllat Café Elena. Snälla, ta inte min plats i soffan nu bara.

(PS, glöm inte att köpa böckerna som julklapp nu, lova!)

Alla_tre_böckerna_bredvid_varandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.