Klappar mig själv på axeln

Idag tänker jag berömma mig själv. Vi är alla värda beröm och det finns ingen anledning till att inte ge det till sig själv. Kasta allt självutplånande och all jantelag så långt du bara kan, det är bara destruktivt

Under flera dagar har min fantastiska svärmor, prisad vare allt jag kommer på för henne, varit här och hälsat på. När hon är här blir jag mer avlastad än vad jag kan beskriva. Hon hjälper till med så mycket och på ett sätt som gör att jag inte känner mig värdelös för att jag inte gjort det själv. Jag har minst sagt mycket med jobb och annat som gör att jag inte alltid hinner med saker här hemma. När jag berättar för en del kompisar om min svärmor så säger de att de aldrig skulle orkat med eller tolererat att deras svärmor ”la sig i så”.

Men här är grejen. Jag vet att min kära svärmor inte gör allt det hon gör för oss för att lägga sig i. Hon vill verkligen bara hjälpa oss för att vi har mycket själva. Och eftersom jag vet att det är så tänker jag inte ta illa upp eller tycka att det är jobbigt att hon gör det. Jag känner mig ofta förorättad för saker annars, men inte för det här. Varför krångla till det så? Någon som bara vill oss väl hjälper oss när vi går på knäna själva, då tänker jag inte säga annat än TACK!

Som sagt, jag är inte en människa som har lätt för att ta emot hjälp och jag är bra på att överanalysera saker. Men inte nu. Inte med det här. Det berömmer jag mig själv över.

Vad vill DU berömma dig själv över idag? Du vet att du är värd det så kom igen och släpp lös applåderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.