Plankrumpa och degmage

I stallet där Easy står finns en tjej som vet rätt mycket om muskler. Hon är sådär jobbigt snygg, fräsch och vältränad. Hon har tävlat i fitness. Hon är naprapat. Lägg till att hon har flera hästar med toppenstam så förstår ni att det är en tjej man kanske skulle kunna stört sig en del på. I alla fall om man var sådär fjorton år eller så.

Den här tjejen stör man sig dock inte på. Just den här tjejen är världens trevligaste och omöjlig att inte tycka väldigt bra om. Däremot säger hon ibland väldigt otrevliga saker. Som häromdagen när vi stod och diskuterade möjliga orsaker till ett skevt bäcken. Hon pratade (naturligtvis) om för dålig bålstabilitet och andra svaga punkter. Sen sa hon att många gånger kan rumpmusklerna som ska vara explosiva förändras på grund av för dålig magmuskulatur då de får ta en annan roll. Rumpan blir då platt (och trist) istället för rund som den ska vara.

Jag tänker lite som så att det var då själva fan att det inte är nog med att man har en putande mage, ska man nu få en platt röv också. Snacka om switched places. Gör en rokad vet jag så att plankan hamnar där den ska och putet hittar tillbaks till skinkorna där det kan vara till någon glädje. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om nästa sak som kommer fram är att hängpattarna egentligen beror på slappa magmuskler de också. Please, please with cherry on top, låt mig få tillbaks mina magrutor!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.