Pyssel

Jag har jobbförbud nu i kväll. Vad gör man då när barnet somnat sött? Jo man planerar för att strukturera om i lekrum och barnrum förstås!

Tidigare idag satt jag och Alva och kikade lite på PanduroHobbys´s hemsida och hon hittade lite grejer som hon ville att vi skulle fixa, bland annat det här:

Helst ville hon att vi skulle sy en prinsessklänning också men jag sa att det räcker med att hon har en häst som heter Princess (har och har, hon låtsas att det är hennes i alla fall) och med det lät hon sig nöja det välsignade lilla barnet (tänk om jag verkligen hade varit tvungen att sy!!). Jag funderar nu som bäst på om jag verkligen orkar sitta och pyssla ihop de andra sakerna hon önskade sig. Eller så kanske det är en jättebra sak som hon och hennes mormor och morfar kan ägna sig åt när de träffas?

Jag tänker också ut hur vi skulle kunna göra lekrummet bättre. Fler förvaringslådor så att var sak har sin egen plats, ordning och reda pengar på fredag. Madrassöverdrag (som vi skulle köpt för ett år sedan nästan men som inte blivit av…), stora kuddar att hoppa i eller bygga med, hmm, hmm.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.