Fynda!

Om man är i behov av klädesplagg som faller under kategorin finkläder så är Spanien the place to be. Klänningar av rang finns att beskåda (och köpa!) i åtskilliga butiker på varenda gata. Det är nästan så att man önskar att man hade ett gäng galor, eller i alla fall riktigt festliga tillställningar att gå på, så att man hade haft anledning att köpa med en och annan läckerbit hem. Men, de skulle ju bara hänga där i garderoben och glittra för ingen alls, så det känns rätt meningslöst. Inte för att alla är glittriga, men ni förstår vad jag menar.

Nu förhåller det sig ändå så att jag faktiskt råkar vara i behov av en något finare klänning än de man brukar hitta i vanliga butiker som Zara och Mango. Därför tog jag små glädjeskutt igår när maken (!!) hittade en klänning i en högtidsbutik som han tyckte att jag bara var tvungen att prova. Inte bara satt den som en smäck, den var på rea också! Istället för att behöva betala 179 euro (det vill säga ungefär 1700 kr) för den pungade vi ut med blygsamma 49 euro. Fynd, fynd, fynd!

Alva och maken fick dessutom fyllt på sina garderober med jeans till maken, mjuka, cremefärgade manchesterbyxor till Alva, stickad tjock tröja till Alva, ett helt gäng nya t-shirts och en skjorta till maken. Allt för sammanlagt 60 euro. Bra shoppingdag!

2 reaktioner på ”Fynda!

 1. Åh! Så mycket ”antistresshormoner” du måste ha tillskansat dig!
  Handla kläder är väl nästan varje kvinnas favorituppdrag – kul att din man hittade något till dig.

  Och du, NyårAfton kan man alltid ha som ursäkt om inga andra finns – till att klä upp sig…..

  Sååå sugen jag blev på att gå ut och shoppa! Men det får bli nästa gång vi är i Spanien.

  Ha’ en bra dag!
  Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.