Debatt, Hemmets Veckotidning, signeringar och julmys

Fullt upp så här innan jul. Allt är spännande och roligt så jag skall inte klaga, inte alls. Ändå ser jag fram emot julafton då inga datorer eller mobiltelefoner är tillåtna, då vi bara skall äta fantastisk mat (har mixat vegetariskt julbord med det traditionella, ger er gärna recept om ni är intresserade), umgås, spela spel och gå på tomtejakt med grötfatet i högsta hugg.

Varje dag blir ytterligare några kapitel på första boken i serien med SAM-böckerna om Superfyran klara. Jag kan knappt bärga mig tills jag får berätta mer för er om denna nya bokserie för barn. Det är så roligt och spännande och stort att jag nästan spricker för att tala i klyschor.

Dessutom är det flera signeringar på gång av böckerna om Emelie Lexander. Ica Focus, Coop på Backaplan och Bäckebol samt en del andra butiker kommer att besökas nu sista veckorna innan jul. Jag återkommer med exakta tider och datum. Nu närmast skall jag medverka i Svt:s program Debatt och den 16/12 kommer ”hemma hos”-reportaget ut i Hemmets Veckotidning som släpper sin julspecial i samma nummer.

Jag hoppas att ni alla har en lika rolig tid nu i december och att ni inte låter stress och jäkt sätta klorna i er. Slå er fria och bestäm er för att det inte finns några måsten på jul. Ni bestämmer själva reglerna. Njut av att göra så lite som möjligt och umgås med de som står er närmast. För mig är det precis det julen handlar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.