Så kan ”Så mycket bättre” bli så mycket bättre

När man läser artiklar, krönikor, bloggar eller bara pratar med folk på vanligt vis kan man se en tydlig bild av att de allra flesta helst skulle ha sluppit inslagen av lek/aktiviteter i programmet Så mycket bättre. Istället vill man ha mer fokus på samtalen deltagarna emellan. Som det är nu känns det hafsigt och ofullständigt. Någon säger något som hade varit intressant att få veta mer om och så vips har de klippt och så är det slut på det hela.

Mitt, och många andras, förslag till produktionen är att skippa aktiviteterna och lägga mer fokus på snacket. Kanske kan deltagarna på så vis också hinna sova mer än två timmar per natt och slipper bli så slitna att de inte riktigt orkar leverera.

Överlag tycker jag att kvaliteten på programmet har sjunkit. Älskade första säsongen, även om jag redan då hade svårt att förstå meningen med aktiviteterna, men sedan har det bara gått utför. Igår försökte jag inte ens bjuda upp till kamp för att få se programmet när maken istället ville se fotboll. Jag kommer inte ens att se det på Play istället. Jag kommer inte att se det alls och det är knappast artisternas fel. Jag skyller på produktionen. Gör om, gör rätt eller lägg ner.

sa_mycket_battre_logo_high

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.