Handla vintage på Cudeca

Avda. Jesús Santos Rein
Avda. Jesús Santos Rein

Jag har alltid tyckt att det är härligt att handla second hand (eller vintage om man vill låta lite tjusigare), även om jag inte alltid är så bra på att ta mig för att leta bland alla galgar efter något som passar. För det kräver onekligen lite mer av en att hitta något bra än att bara gå in på en större kedja där säkra kort hänger uppradade efter storlek och färg. Men, ett av mina löften till mig själv är att ta tag i det hela och bli bättre på att rota.

Det är inte bara för att jag inte gillar slit och släng-mentaliteten som jag vill handla second hand. Jag förförs även av tanken på att plaggen har en historia, att de har varit med på resor och äventyr. Löjligt, javisst, men livet vore rätt trist om man inte tillät sig att vara löjlig ibland.

Nu har jag fått tips om en butikskedja som säljer second hand på flera orter i Spanien, bland annat just Fuengirola och i Malaga, och där allt går till att hjälpa cancersjuka i deras slutskede. En sådan behjärtansvärd insats vill jag självklart stötta och ska definitivt besöka butikerna så fort jag kommer ner.

Butiken heter Cudeca och man kan läsa mer om var de finns här. I Fuengirola håller de till på Avda. Jesús Santos Rein, utmärkt med en prick på kartan här bredvid.

Cudeca

1 reaktion på ”Handla vintage på Cudeca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.