Vodkamarinerad sparris

f45aa544-4ed7-438e-84a6-7de71784ea08Det blir en del mat nu, men ni läsare har bett om det och jag lyssnar och skriver därefter, och det här var så gott att jag bara måste tipsa om det: vodkamarinerad sparris med pinjenötter och parmesan.

Jag använde spenat istället för ruccola och slängde på lite extra frön och nötter. Jag tog inte så mycket vinägrett som står i receptet eftersom senapssmaken lätt tar över för mycket då. Men jösses vilken god lunch, tillsammans med ugnsgrillade grönsaker, som rödbetor, potatis, morot, lök och paprika.

Ni måste verkligen testa! (Alkoholen försvinner såklart under tillagningen så det är ingen fara på taket för den som inte vill förtära starka drycker. )

2 reaktioner på ”Vodkamarinerad sparris

  1. Hittade nyss din blogg och tycker den verkar bra, intressant och absolut läsvärd. Jag är en vegan som hade praktik i Spanien i somras och ska försöka få sommarjobb där efter studenten i juni. Kul att hitta din blogg!:D

    1. Tusen tack, roligt att höra! Alltid kul att höra från människor som valt att ta bort produkter från djurriket och som inte låter sig begränsas av det när de reser. Jag själv försöker kombinera intresset för resor och för vegetarisk mat här i bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.