Och hur går det med barnboken då?

Flera av er läsare undrar hur det egentligen går med den nya barnboksserien. Det går bra. Jag har hittat en illustratör som jag samarbetar med och jag är väldigt nöjd med bilderna han får fram. Första manuset är snart klart, det har tagit lite tid eftersom jag har fått göra en del break i skrivandet beroende på en del privata angelägenheter. Livet är nu en gång sådant att man aldrig vet vad som komma skall och tur är väl det kan jag tycka.

Den senaste veckan har jag inte arbetat ett skvatt, inte skrivit en enda rad i professionellt syfte. Jag har behövt ta en paus av flera anledningar. Istället har jag fokuserat på den förestående resan till fjärran land och jag har hämtat kraft och styrka ur vetskapen att vi snart är nere i solen. Flera av er har varit rädda att jag ska lägga skrivandet på hyllan och att de utlovade böckerna inte kommer att bli av, men jag kan lugna er med att det är precis tvärtom. I och med flytten kommer jag att fokusera helt på böckerna och har möjlighet att skriva på ett helt annat sätt. Det kommer bli superbt.

Så, hav tålamod med mig mina vänner. Första boken är på gång (liksom fjärde boken om Emelie Lexander, den är på väg till tryckning inom ett par veckor) och fler ska det bli.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.