Stress och shellac

shellac
Manikyr med shellac

Känner mig sjukt stressad av tusen anledningar just nu. Jag ska klara mig själv med Alva i nästan en månad nere i Spanien medan maken åker tillbaks hit hem för att jobba. Jag ska ta mig runt med ett mycket åksjukt barn på vägar jag inte känner till, där jag inte hittar, där jag knappt kan språket, där jag knappt känner någon…

Dessutom ska jag jobba under tiden vi är borta. Och så ska huset här hemma packas ihop (nej inte huset, men alla saker) när vi kommer hem, vi ska bo tillfälligt i Hunnebostrand innan vi flyttar ner i augusti. Och innan dess ska vi iväg en sväng till fast till Costa del sol istället. Så långt är väl det mesta rena i-landsproblem, jag inser det. Men det finns mer under den ”lyxiga” ytan.

Uppe på allt är en mycket nära anhörig till mig väldigt sjuk. Det känns så kluvet att alls åka nu, men jag vet att personen i fråga vill att jag ska åka. Jag har varit på sjukhuset flera gånger nu och jag hoppas att jag kan leva med mitt beslut att åka om det värsta inträffar.

För att försöka koppla av lite och stänga av hjärnan för åtminstone en halvtimme har jag unnat mig lite nagelfix idag inför resan. Lite färg livar alltid upp. Shellac is da shit.

3 reaktioner på ”Stress och shellac

  1. Tråkigt att höra om din släkting. Men jag tror absolut att du gör rätt i att åka som planerat.

    Väldigt snygga naglar har du i alla fall 🙂

  2. Åh så snygga naglar. Var har du gjort de och vad heter färgen?

    1. Tack! Jag gör manikyr med shellac på Asianails. Väldigt prisvärt. Vet inte vad färgen heter tyvärr, de är bara markerade med nummer när man väljer från färgkartan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.