Flyttröjning

Jag tar en paus från all research kring allt  det administrativa med hela den här utlandsflytten och börjar med flyttröjning istället. Jag älskar att röja, det är kanske något som hänger med från alla mina flyttar. Varje gång går man igenom skåp och lådor och blir smått chockad över hur mycket man samlat på sig sen sist.

Trots att jag gillar att röja och rensa har jag rätt mycket grejer som ändå lyckas slinka med flytt efter flytt. Saker som bara ligger i skåpen och aldrig används. Utan att ens ha något affektionsvärde. Jag kan inte för mitt liv förstå varför. Den här gången ska jag vara skoningslös och göra mig av med ALLT som jag inte verkligen vill behålla. Det enda jag kommer att spara på som inte används är Alvas gamla grejer, sånt hon vuxit ur och som jag bara måste ha kvar av nostalgi.

Efter bara ett par minuter hade en ansenlig mängd köksprylar samlats på köksbordet i väntan på att packas ner och köras bort till loppis. Och arbetet fortsätter, rum för rum. Sedan är det vind och garage kvar. Vojne vojne.

unnamed

1 reaktion på ”Flyttröjning

  1. Ska du flytta?? Jag har försökt ringa dig, har du bytt nr? Peter hälsar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.